голубці
голубці

Голубці з грибами

    , ,

29 Квітня, 2018

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

  • Yields: 4 / 5 порцій

Ingredients

Капуста білокачанна - 10 листочків / 8 листочків

Вода

Сіль

Олія

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби білі - 500 г / біудь-які

Цибуля - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Рис - 50 г / 0,5 склянки розсипчастої рисової каші

Сіль

Directions

1Капустяне листя опустити в киплячу підсолену воду, варити 3 хвилини до м'якості, потім вийняти шумівкою, викласти в друшляк, обсушити, остудити, акуратно зрізати товсті прожилки.

НАЧИНКА:

1Гриби очистити, дрібно нарізати.

2Цибулю очистити, дрібно нарізати, спасерувати на 1 ст. ложці олії.

3Додати гриби, смажити 5 хвилин.

4Потім покласти томатну пасту і готувати ще 2 хвилини.

5Рис відварити в киплячій підсоленій воді, змішати з грибами та цибулею.

ГОЛУБЦІ:

1На кожен капустяний лист викласти 2‑3 ст. ложки начинки, загорнути і сформувати голубці.

2Викласти їх в сковороду з олією, підрум'янити з двох боків.

3ВАРІАНТ 1: Обсмажені голубці перекласти на деко та запекти в розігрітій духовці.

4ВАРІАНТ 2: Влити до голубців трохи води і тушкувати на малому вогні в каструлі із закритою кришкою.

5Подавати на стіл можна з відвареною картоплею або овочевим салатом.

00:00

Nutrition Facts

Calories185 ккал