Голубці з грибами
страви з грибів здорове харчування, низькокалорійне, пісне
29 Квітня, 2018
200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
- Yields: 4 / 5 порцій
Ingredients
Капуста білокачанна - 10 листочків / 8 листочків
Вода
Сіль
Олія
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Гриби білі - 500 г / біудь-які
Цибуля - 2 шт.
Олія - 2 ст. ложки
Томатна паста - 2 ст. ложки
Рис - 50 г / 0,5 склянки розсипчастої рисової каші
Сіль
Directions
1Капустяне листя опустити в киплячу підсолену воду, варити 3 хвилини до м'якості, потім вийняти шумівкою, викласти в друшляк, обсушити, остудити, акуратно зрізати товсті прожилки.
НАЧИНКА:
1Гриби очистити, дрібно нарізати.
2Цибулю очистити, дрібно нарізати, спасерувати на 1 ст. ложці олії.
3Додати гриби, смажити 5 хвилин.
4Потім покласти томатну пасту і готувати ще 2 хвилини.
5Рис відварити в киплячій підсоленій воді, змішати з грибами та цибулею.
ГОЛУБЦІ:
1На кожен капустяний лист викласти 2‑3 ст. ложки начинки, загорнути і сформувати голубці.
2Викласти їх в сковороду з олією, підрум'янити з двох боків.
3ВАРІАНТ 1: Обсмажені голубці перекласти на деко та запекти в розігрітій духовці.
4ВАРІАНТ 2: Влити до голубців трохи води і тушкувати на малому вогні в каструлі із закритою кришкою.
5Подавати на стіл можна з відвареною картоплею або овочевим салатом.