Торт «Мрійливий корч»
Торт «Мрійливий корч»

Торт «Мрійливий корч»

  ,

27 Липня, 2019

Cake Decoration & Sugarcraft 2016 №213 August

Ingredients

Торти 25, 20, 15, 10 см

Цукрова паста темно-синього (бірюзового) кольору - 1250 г для торта 25 см

Цукрова паста синього кольору - 900 г для торта 20 см

Цукрова паста світло-синього (голубого) кольору - 850 г для тортів 15 см і 10 см

Моделююча паста - 450 г або 50:50 суміші квіткової пасти і цукрової пасти

Квіткова паста - 350 г

Цукрова паста темно-сірого кольору - 500 г

Квітковий пилок (petal dusts) - білий, сірий, чорний + блакитні, темно-сині (navy) та зелені кольори

Квітковий пилок білий перламутровий блиск (white pearl lustre petal dust)

Горілка

Королівська глазур з насадкою №1

ОБЛАДНАННЯ:

Качалка

Інструмент з кулькою

Інструмент «Дрезден» (Dresden)

Ребриста паличка

Виїмки у формі квіткових чашечок і міні-зіроки

Губка для сушіння

Directions

1Покрити торти цукровою пастою і скласти. Кольори перших двох ярусів мають бути дуже блідими, для цього можна додати відтінок чорного. Нижній і другий яруси покриваються хвилями та деревом, тому не варто занадто хвилюватися, щоб згладити їх та зробити ідеальне покриття. Залишки пасти зафарбувати у кольори темніші, ніж базові яруси.

Торт «Мрійливий корч»

ХВИЛІ

1З моделюючої пасти або суміші квіткової пасти і цукрової пасти 50:50 зробити п'ять відтінків темно-синього (бірюзового), приблизно по 90 г кожного. Найтемніший відтінок має відповідати кольору дошки для торту.

Торт «Мрійливий корч»

2Робити все зверху вниз. Розкачати найбліднішу пасту та вирізати хвилеподібні смужки, завишки приблизно 4 см. Щоб уникнути висихання, покласти їх у пластиковий файл.

Торт «Мрійливий корч»

3Інструментом з кулькою розгладити верхній край хвилі, а потім перевернути його за допомогою ребристої палички. Знову інструментом з кулькою пом'якшити край і надати хвилясту форму. Інструмент з кулькою зробить смужку хвилястою, якщо розтягнути тільки один край. Коли нижній край буде прямим, він змусить верхній звиватися, утворюючи тим самим брижі.

Торт «Мрійливий корч»

4Прикріпити хвилі до торта, використовуючи воду. Перекривати кінці кожної частини і визначити, де буде перекриття з точки зору загального дизайну.

Торт «Мрійливий корч»

5Завершити ряди, спускаючись зверху вниз і використовуючи темніший колір для кожного нового рядка.

Торт «Мрійливий корч»

6На нижньому ряду обов'язково встановити нижню частину хвилі до дошки так, щоб не було зазору.

Торт «Мрійливий корч»

ДЕРЕВО:

1Пофарбувати 200 г квіткової пасти в дуже блідо-блакитний / сірий колір. Розкачати її настільки тонко, наскільки це можливо, у пласти такої ж висоти, як і торти. Покласти на один бік і дати висохноту впродовж 10‑15 хвилин.

Торт «Мрійливий корч»

2Розкачати частину темно-сірої цукрового пасти, знову ж таки, у пласти розміром приблизно тієї ж висоти, що й висота тортів. Розкачатии її товстіше, ніж зазвичай, і за допомогою води приклеїти до неї пласт квіткової пасти.

Торт «Мрійливий корч»

3Качалкою з певною силою розкачати верх квіткової пасти. Коли нижній шар розтягнеться, частково суха квіткова паста на вершині буде змушена розтріскуватися і розщеплюватися. За потреби можна допомогти їй і легенько потягнути руками.

Торт «Мрійливий корч»

4Розрізати розкачані шматочки дерева на дошки. Інструментом «Дрезден» зробити грубий малюнок під деревину на дошці. Змінювати силу натиску так, щоб іноді залишати лише відбиток, а іноді робити у квітковій пасті тріщини.

Торт «Мрійливий корч»

5Ножем підняти деякі краї квіткової пасти, як облуплену фарбу.

Торт «Мрійливий корч»

6Зрізати верхній край дошок грубо і нерівно. Розчавити край інструментом «Дрезден» або інструментом з кулькою, щоб він виглядав грубим і вивітреним.

Торт «Мрійливий корч»

7Великим пензлем нанести трохи сірого / чорного квіткового пилку, щоб підкреслити структуру візерунку і почати вибудовувати глибину.

Торт «Мрійливий корч»

8Блідо-сірий або білий нанести у протилежному напрямку. Це проявить всі вертикальні тріщини і додасть глибину і текстуру. За бажання додати додаткову глибину можна ще дуже легко покрити перламутровим блиском.

Торт «Мрійливий корч»

9Водою приклеїти панелі навколо другого ярусу. Трохи змінювати висоту, щоб надати природнього вигляду. Використовувати панелі різної висоти для формування фігур на третьому і четвертому ярусах.

Торт «Мрійливий корч»

ХВИЛІ

1Розфарбувати залишок моделюючої пасти або суміші квіткової і цукрової пасти 50:50, щоб вона була блідішою за перший рядок хвиль. Зробити і прикріпити останній рядок до нижньої частини другого ярусу, зверху дерев'яних панелей.

Торт «Мрійливий корч»

ТРАВА:

1Пофарбувати 100 г квіткової пасти у темно-бірюзовий колір. Розкачати його та нарізати у вигляді трави.

Торт «Мрійливий корч»

2Використовувати синій і зелений пилок, щоб варіювати колір. Робити це перш ніж все повністю висохне. Можете використовувати лінійку для утримання декількох шматочків на місці під час підфарбовування пилком, а потім відрізати нижню частину, яка залишилася незафарбованою.

Торт «Мрійливий корч»

3Використати трохи води, щоб приклеїти їх до третього ярусу, зверху дерев'яних панелей.

Торт «Мрійливий корч»

4Додати їх для створення шарів і глибини, думаючи про 3D.

Торт «Мрійливий корч»

КВІТИ:

1Пофарбувати залишки квіткової пасти у блідо-блакитний колір. Виїмками у формі квіткових чашечок і міні-зірочок вирізати елементи ріхних розмірів.

Торт «Мрійливий корч»

2Інструментом з кулькою пом'якшити форми і змусити їх закручуватися всередину.

Торт «Мрійливий корч»

3Перекласти квіти на губку і натиснути у центрі зворотнім кінцем інструменту з кулькою, щоб вони висохли майже закритими.

Торт «Мрійливий корч»

4Припорошити центр квітів дрібним блакитним пилком.

Торт «Мрійливий корч»

5За допомогою невеликої кульки цукрової пасти сформувати скупчення квітів і прикріпити їх до королівської глазурі.

Торт «Мрійливий корч»

6На верхньому ярусі сформувати скупчення квітів, знову використовуючи цукрову пасту і королівську глазур, щоб прикріпити їх. Також прикріпити пару дрібних ділянок трави. Видавити крихітні точки в центр кожної квітки.

Торт «Мрійливий корч»

ФІНАЛЬНИЙ ДЕКОР:

1Покласти 1‑2 ч. ложки цукрової пудри в невелику ємність разом із невеликою кількістю чорного квіткового пилку. Енергійно струсонути, щоб отримати сірий цукор.

Торт «Мрійливий корч»

2Розкидати його навколо і всередині квіток на третьому і верхньому ярусі. Використати невелику кількість королівської глазурі на квітах верхнього ярусу, щоб цукор прилипнув.

Торт «Мрійливий корч»

3Змішати трохи перламутрового блиску з горілкою, щоб сформувати фарбу. Нанести трохи цієї суміші на верхній край кожної хвилі.

Торт «Мрійливий корч»

00:00