Торт «Диво»
солодка випічка духовка, Новий рік, Різдво, святкове
22 Березня, 2020
Встречаем Новый год и Рождество. Лучшие рецепты для праздничного стола (Для дома, для семьи)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Маргарин - 250 г
Цукор - 200 г
Яйця - 4 шт.
Сода - 1 ст. ложка
Горілка - 2 ст. ложки
Борошно
ДЛЯ СМЕТАННОГО КРЕМУ:
Сметана - 300 г
Цукор - 150 г
Какао - 1 ст. ложка
ДЛЯ ВЕРШКОВОГО КРЕМУ:
Молоко - 250 мл
Яйця - 1 шт.
Цукор - 150 г
Борошно - 1 ст. ложка
Масло вершкове - 200 г
ДЛЯ ДЕКОРУ:
Волоські горіхи
Directions
1Маргарин і цукор покласти в каструлю і поставити на водяну баню, додати мед і розтопити, постійно помішуючи. Трохи остудити і додати 2 збитих яйця, ретельно перемішуючи, влити горілку. Потім додати соду і, коли маса збільшиться в об'ємі та побіліє, зняти каструлю з вогню. Всипати борошно і замісити тісто.
2Розділити тісто на 7‑8 частин і розкачати кожну.
3Випікати коржі на посипаним борошном деку.
4СМЕТАННИЙ КРЕМ: Збити сметану з цукром, додати трохи какао.
5ВЕРШКОВИЙ КРЕМ: Розтерти яйце з цукром, влити молоко і додати борошно, все добре перемішати і поставити на повільний вогонь. Коли маса загусне, зняти з вогню й остудити, додати збите вершкове масло.
6Половину охололих коржів змастити сметанним кремом, половину - вершковим. Укласти їх по черзі один на одного, прикрасити поверхню торта волоськими горіхами.