Торт «Сіточка»
Торт «Сіточка»

Торт «Сіточка»

    ,

26 Січня, 2019

Готовим в микроволновке (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Крем заварний (порошок) - 200 г

Борошно пшеничне - 4 ст. ложки

Молоко - 0,75 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сода харчова - 1 ч. ложка

Оцет 3% - 1 ст. ложка

ДЛЯ КРЕМУ:

Сметана густа - 50 г

Цукор - 200 г

ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

Кокосова стружка - 2 ст. ложки

Шоколад - 50 г

Directions

1Борошно змішати з заварним кремом і розтерти з розм'якшеним маслом. Розвести масу молоком і замісити тісто. Додати гашену оцтом соду, швидко перемішати.

2Форму змастити маслом і, посипавши половиною кокосової стружки, влити в неї тісто. Готувати в мікрохвильовці 7‑8 хвилин при повній потужності та температурі гарячого повітря 180°С.

3Вийняти з печі й охолодити. Випечену основу розрізати на 2 коржі.

4КРЕМ: Сметану збити з цукром до утворення стійкої маси та розчинення цукру.

5Коржі змастити кремом і укласти один на одний. Посипати торт залишками кокосової стружки й оформити сіточкою з розтопленого шоколаду.

час: 40 хвилин + охолодження

00:00