Торт із млинців з грибами
Торт із млинців з грибами

Торт із млинців з грибами

  , , ,   

7 Листопада, 2016

Блины и блинчики / Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 1 склянка

Гриби солоні або мариновані - 600 г

Корейка копчена - 100 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Крохмаль - 1 ст. ложка

Молоко - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

КРЕМ:

Сир плавлений м'який - 200 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка

Перець червоний мелений

Directions

1Гриби, цибулю та корейку пропустити через м'ясорубку й обсмажувати на частині олії 10‑15 хвилин.

2З борошна, крохмалю, молока та яєць замісити тісто, додати в нього грибну масу, посолити і перемішати.

3Спекти млинці на розпеченій сковороді, змащуючи її олією.

4КРЕМ: Сир збити з розм'якшеним вершковим маслом, додати зелень і перець.

5Укласти млинці стопкою і прошарувати сирним кремом.

6Запікати торт в духовці 5‑7 хвилин.

7Подавати гарячим, оформивши солоними грибами та гілочками зелені.

00:00