1Збити яйця з цукром, додати 0,5 банки вареного згущеного молока, борошно, 100 г сметани, харчову соду, погашену оцтом. Тісто перемішати.
2Випекти 3 коржі.
3КРЕМ СМЕТАННИЙ: Перемішати сметану та 1 ст. ложку цукру.
4Промазати сметанним кремом коржі.
5КРЕМ МАСЛЯНИЙ: Залишки згущеного молока збити з вершковим маслом.
6Намазати верх і боки торта масляним кремом.
ВАРІАНТИ ДЕКОРУ:
1Посипати торт рубаними горіхами, тертим шоколадом, зробити «завитки» за допомогою ножа або виделки.
2Верх торта полити глазур'ю з розтопленого на водяній бані шоколаду та прикрасити цукровою пудрою у вигляді «морозних візерунків», насипаних на поверхню за допомогою паперових шаблонів.