Торт «Трюфель»

    

15 Січня, 2017

Блюда для девичника / Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ БІСКВІТА:

Борошно пшеничне - 6 ст. ложок

Цукрова пудра - 6 ст. ложок

Яйця - 6 жовтків + 5 білків

Какао-порошок - 3 ст. ложки

Фундук рубаний - 120 г

Масло вершкове - 0,5 склянки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Вершки - 1 склянка

Шоколад - 300 г

Масло вершкове - 4 ст. ложки

ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:

Ром - 0,5 склянки

Сироп полуничний - 0,5 склянки

Directions

1БІСКВІТ: Збити жовтки з цукровою пудрою. Борошно змішати з какао-порошком, просіяти, додати в жовтки та перемішати. Частину горіхів змішати з розтопленим маслом, збитими білками та з'єднати з тістом.

2Форму змастити маслом, підпорошити борошном, вилити тісто та випікати до готовності. Остудити.

3НАЧИНКА: Вершки прогріти з шоколадом, додати масло та збивати, поки маса не охолоне.

4Бісквіт розрізати на три коржі та просочити сиропом з ромом. Коржі укласти один на інший, прошарувавши частиною начинки та посипавши горіхами. Верх і боки торта також покрити начинкою.

5Оформити пластинками грильяжу та шоколадною стружкою.

00:00