Блюда для девичника / Десерты с шоколадом (Семь поварят)
Cook: 1 hr
Yields: 6 порцій
Ingredients
ДЛЯ БІСКВІТА:
Борошно пшеничне - 6 ст. ложок
Цукрова пудра - 6 ст. ложок
Яйця - 6 жовтків + 5 білків
Какао-порошок - 3 ст. ложки
Фундук рубаний - 120 г
Масло вершкове - 0,5 склянки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Вершки - 1 склянка
Шоколад - 300 г
Масло вершкове - 4 ст. ложки
ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:
Ром - 0,5 склянки
Сироп полуничний - 0,5 склянки
Directions
1БІСКВІТ: Збити жовтки з цукровою пудрою. Борошно змішати з какао-порошком, просіяти, додати в жовтки та перемішати. Частину горіхів змішати з розтопленим маслом, збитими білками та з'єднати з тістом.
2Форму змастити маслом, підпорошити борошном, вилити тісто та випікати до готовності. Остудити.
3НАЧИНКА: Вершки прогріти з шоколадом, додати масло та збивати, поки маса не охолоне.
4Бісквіт розрізати на три коржі та просочити сиропом з ромом. Коржі укласти один на інший, прошарувавши частиною начинки та посипавши горіхами. Верх і боки торта також покрити начинкою.
5Оформити пластинками грильяжу та шоколадною стружкою.