Кулинарный ежедневник для работающих женщин. Простые рецепты на каждый день
Ingredients
Хліб пшеничний - 6 скибочок
Шинка - 150 г
Сир - 50 г
Масло вершкове - 20 г
Огірки - 1 шт.
Салат зелений - 50 г
Маслини - 6 шт.
Помідори - 1 шт.
Майонез - 3 ст. ложки
Петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені
Перець чорний мелений
Directions
1Сир і шинку нарізати скибочками, огірок і помідор - кружальцями. Зелений салат вимити.
2Скибочки хліба намастити вершковим маслом, поперчити, покласти на них листя салату, сир і шинку, кружальця огірка та помідора, маслини, полити майонезом.
3Канапе проткнути шпажками, посипати зеленню петрушки та подати до столу.