канапе
канапе

Канапе «Тоскана»

  , ,

2 Квітня, 2019

Кулинарный ежедневник для работающих женщин. Простые рецепты на каждый день

Ingredients

Хліб пшеничний - 6 скибочок

Шинка - 150 г

Сир - 50 г

Масло вершкове - 20 г

Огірки - 1 шт.

Салат зелений - 50 г

Маслини - 6 шт.

Помідори - 1 шт.

Майонез - 3 ст. ложки

Петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені

Перець чорний мелений

Directions

1Сир і шинку нарізати скибочками, огірок і помідор - кружальцями. Зелений салат вимити.

2Скибочки хліба намастити вершковим маслом, поперчити, покласти на них листя салату, сир і шинку, кружальця огірка та помідора, маслини, полити майонезом.

3Канапе проткнути шпажками, посипати зеленню петрушки та подати до столу.

00:00