Канапе з форелі, сиру та яйця
Канапе з форелі, сиру та яйця

Канапе з форелі, сиру та яйця

  , ,

28 Березня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Хліб цільнозерновий - 4 скибочки

Форель - 16 скибочок

Огірки - 16 скибочок

Оливки з лимоном - 16 шт.

Яйця перепелині відварні - 16 шт.

Сир творожний - 100 г

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Ікра червона

Directions

1Скропити хліб оливковою олією та обсмажити до золотистої скоринки.

2Розім'яти виделкою сир, посолити та поперчити за смаком.

3Намастити сир на тости, нарізати кожен тост на 4 частини.

4Згорнути форель «трояндочкою» та укласти на хлібну основу.

5Проткнути огірок з одного боку, нанизати оливку й очищене перепелине яйце на шпажку, накрити другим кінцем огірка (має вийти «парус», всередині якого оливка та яйце) й увіткнути шпажку в хлібну основу в центр трояндочки з форелі.

6Викласти канапе на плоске блюдо та прикрасити червоною ікрою.

00:00