100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 30 mins
Yields: 8 порцій
Ingredients
Хліб цільнозерновий - 4 скибочки
Форель - 16 скибочок
Огірки - 16 скибочок
Оливки з лимоном - 16 шт.
Яйця перепелині відварні - 16 шт.
Сир творожний - 100 г
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Сіль
Перець чорний мелений
Ікра червона
Directions
1Скропити хліб оливковою олією та обсмажити до золотистої скоринки.
2Розім'яти виделкою сир, посолити та поперчити за смаком.
3Намастити сир на тости, нарізати кожен тост на 4 частини.
4Згорнути форель «трояндочкою» та укласти на хлібну основу.
5Проткнути огірок з одного боку, нанизати оливку й очищене перепелине яйце на шпажку, накрити другим кінцем огірка (має вийти «парус», всередині якого оливка та яйце) й увіткнути шпажку в хлібну основу в центр трояндочки з форелі.
6Викласти канапе на плоске блюдо та прикрасити червоною ікрою.