Баклажани про запас (гострі) консервація 8 Січня, 2019 Малая энциклопедия консервирования Ingredients Баклажани - 5 кг Часник - 300 г Перець солодкий червоний - 10 шт. Перець пекучий червоний - 8 шт. Олія - 1 склянка Оцет 9% - 1 склянка Сіль Directions 1Баклажани очистити від плодоніжок, порізати кружальцями завтовшки 0,5 см, посолити та залишити години на дві. 2Потім з баклажанів віджати сік і підсмажити їх на олії. 3Часник, червоний перець солодкий і пекучий пропустити через м'ясорубку, додати оцет і варити 5 хвилин. 4Потім, вмочуючи в цю суміш підсмажені баклажани, складати їх в стерилізовані банки. 5Банки закатати та зберігати в прохолодному місці. 00:00