Котлети морквяно-яблучні (з вареної моркви)

    ,

24 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 2 шт.

Яблука - 2 шт.

Яйця - 2 білки

Манна крупа - 2 ст. ложки

Сухарі - 2 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Directions

1Моркву зварити та натерти на тертці; потім покласти у сковороду, додати нарізані яблука і цукор і тушкувати 5 хвилин.

2Всипати манну крупу, вимішати. дати постояти 5-10 хвилин на краю плити під кришкою.

3З'єднати зі збитим білком і охолодити.

4Охолоджену масу розділити на 3-4 частини, обваляти в сухарях (або борошні), надати форму котлет, покласти на сковороду, скропити олією і запекти.

Дієта при оксалатних каменях

00:00