оладки морквяно-яблучні
оладки морквяно-яблучні

Оладки морквяно-яблучні зі сметаною та цукром

    ,

24 Червня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Морква - 400 г

Яблука - 2 шт.

Кефір або ряжанка - 2 ст. ложки

Манна крупа - 2 ст. ложки

Цукор - 4 ч. ложки

Чорнослив - 100 г

Сода - 0,25-0,5 ч. ложки

Олія соняшникова

Сметана або

Варення

Directions

1На дрібній тертці натерти моркву, влити кефір, всипати манну крупу, додати попередньо збиті яйця, сіль і соду, погашену в оцті. Перемішати. Дати постояти 30 хвилин.

2Натерти яблука на крупній тертці. Якщо вони дуже соковиті, то нарізати їх дрібно ножем. Вимитий чорнослив дрібно нарізати та разом з яблуками додати в тісто. Перемішати.

3Смажити оладки на соняшниковій олії.

4Подавати зі сметаною або варенням.

Дієта з високим вмістом калію для здоров'я судин, антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії

00:00