Котлети морквяні (з манкою) овочеві страви дитяче, духовка 18 Серпня, 2018 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 2 порції Ingredients Морква - 2‑3 шт. Масло вершкове - 1 ч. ложки Крупа манна - 3 ст. ложки Яйця - 1 жовток Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Натерти моркву на дрібній тертці, злегка обсмажити на маслі. 2Влити невелику кількість води та тушкувати до готовності. 3Коли морква стане м'якою, додати манну крупу і тушкувати, помішуючи, до густої однорідної маси. 4Морквяні масу трохи охолодити, додати в неї яєчний жовток, посолити. 5Сформувати котлети, запанірувати їх в сухарях і запікати 5‑10 хвилин. 6Подавати котлети зі сметаною. 00:00