111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Борошно пшеничне - 1 кг
Масло вершкове - 100 г
Цукор - 200 г
Молоко - 2 склянки
Морква - 300 г
Дріжджі - 25 г
Яйця - 5 шт.
Сіль
Directions
1Моркву очистити, нарізати кубиками, покласти в каструлю, залити невеликою кількістю води (до половини об'єму, займаного морквою) і відварити під кришкою до готовності.
2Протерти відварену моркву крізь сито й охолодити.
3Додати в морквяне пюре яйця, масло, молоко, борошно та розпущені в невеликій кількості підігрітої води дріжджі, сіль, цукор. Замісити тісто і дати йому піднятися.
4Змащені маслом форми для випічки заповнити тістом наполовину і дати йому піднятися, щоб тісто заповнило форми повністю.