Піца морквяна
Піца морквяна

Піца морквяна

    

7 Червня, 2020

1000 лучших рецептов пиццы (Ваш домашний повар)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 200 г

Вода питна - 0,8 склянки

Дріжджі порошкоподібні - 18 г

Олія - 4 ст. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Морква солодка - 2 шт.

Цукор - 50 г

Масло вершкове - 10 г

Directions

1Дріжджі розчинити в теплій воді, додати сіль, 1,5 ст. ложки борошна, розтерти ложкою до зникнення грудочок, залишити на 15‑20 хвилин в теплому місці.

2Додати олію і залишки борошна та замісити однорідне тісто. Залишити його в теплому місці, доки обсяг маси не збільшиться приблизно в два рази.

3Потім розкачати тісто тонким шаром, викласти на змащене маслом деко та розрівняти.

4Натерти моркву на крупній тертці та перемішати з цукром.

5На тісто, змазане вершковим маслом, викласти моркву. Підняти краї піци. Поставити в заздалегідь розігріту духовку і запекти до готовності.

00:00