Морква по-корейськи

  ,   

7 Січня, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто
Корейская кухня (Приятного аппетита)

  • Yields: 6-8 / 12-16 порцій

Ingredients

Морква - 500 г / 1 кг

Цибуля - 500 г / 2 шт.

Олія - 100 мл / для смаження

Оцет - 1 ч. ложка (70%) / не більше 3 ст. ложок

Цукор - 1 ст. ложка / -

Часник - 3‑4 зубчики

Перець червоний гострий - 0.5 ч. ложки / за смаком

Сіль

Зелена цибуля (не обов'язково)

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Цибулю крупно нарізати.

2Моркву натерти на спеціальній тертці або нарізати довгою тонкою соломкою, посолити, перемішати і дати постояти 20-30 хвилин.

3В моркву додати цукор, червоний перець, добре перемішати.

4Обсмажити цибулю на рослинній олії до темно-золотистого кольору, цибулю прибрати, вона більше не знадобиться. Олію прибрати з вогню, трохи остудити, додати оцет.

5Гарячою олією залити моркву, перемішати, додати видавлений через прес часник. Все добре перемішати.

6Перед вживанням дати постояти в холодильнику 2-3 години.

ВАРІАНТ 2:

1Моркву нашаткувати, круто посолити і дати настоятися хвилин 10.

2Потім моркву промити, покласти в емальований посуд, поперчити, додати оцет і розчавити часник.

3Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, підсмажити на олії до золотистого кольору і додати в моркву.

4Можна для краси додати дрібно нарізану зелену цибулю.

00:00