Морква по-корейськи
закуски, салати корейська кухня
7 Січня, 2017
Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто
Корейская кухня (Приятного аппетита)
- Yields: 6-8 / 12-16 порцій
Ingredients
Морква - 500 г / 1 кг
Цибуля - 500 г / 2 шт.
Олія - 100 мл / для смаження
Оцет - 1 ч. ложка (70%) / не більше 3 ст. ложок
Цукор - 1 ст. ложка / -
Часник - 3‑4 зубчики
Перець червоний гострий - 0.5 ч. ложки / за смаком
Сіль
Зелена цибуля (не обов'язково)
Directions
ВАРІАНТ 1:
1Цибулю крупно нарізати.
2Моркву натерти на спеціальній тертці або нарізати довгою тонкою соломкою, посолити, перемішати і дати постояти 20-30 хвилин.
3В моркву додати цукор, червоний перець, добре перемішати.
4Обсмажити цибулю на рослинній олії до темно-золотистого кольору, цибулю прибрати, вона більше не знадобиться. Олію прибрати з вогню, трохи остудити, додати оцет.
5Гарячою олією залити моркву, перемішати, додати видавлений через прес часник. Все добре перемішати.
6Перед вживанням дати постояти в холодильнику 2-3 години.
ВАРІАНТ 2:
1Моркву нашаткувати, круто посолити і дати настоятися хвилин 10.
2Потім моркву промити, покласти в емальований посуд, поперчити, додати оцет і розчавити часник.
3Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, підсмажити на олії до золотистого кольору і додати в моркву.
4Можна для краси додати дрібно нарізану зелену цибулю.