цвітна капуста
цвітна капуста

Цвітна капуста з часниковим соусом

    , ,

4 Березня, 2018

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Цвітна капуста - 500 г / 1 качан

Борошно - 2 ст. ложки

Кефір - 75 мл (для варіанту 1)

Олія - 20 мл / 2 ст. ложки

Петрушка - 1 пучок зелені або сушена зелень

Часник - 3 зубчики / 1 зубчик

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Капусту витримати в холодній підсоленій воді 30 хвилин.

2Потім її промити, розібрати на суцвіття. Опустити в киплячу воду, посолити і варити до готовності. Відкинути капусту на друшляк і дати стекти рідині, а 250 мл відвару перелити в окрему ємність. Або просто розібрати на суцвіття, відварити в підсоленій воді до готовності та відкинути на друшляк.

3Капусту розкласти по тарілках і полити часниковим соусом.

ЧАСНИКОВИЙ СОУС:

1Борошно викласти на сковороду з розігрітою олією, трохи обсмажити.

2Часник очистити і подрібнити. Зелень петрушки дрібно нарізати.

3Влити в борошно гарячий капустяний відвар і кефір / гарячу воду або капустяний відвар і при безперервному помішуванні довести соус до загустіння. Соус посолити, поперчити, додати часник і сушену або рубану зелень петрушки, перемішати.

00:00

Nutrition Facts

Calories107 ккал