Цвітна капуста з грибами, запечена під соусом
Цвітна капуста з грибами, запечена під соусом

Цвітна капуста з грибами, запечена під соусом

  ,   

6 Квітня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Цвітна капуста - 300 г

Печериці - 200 г

Сухарі панірувальні - 2 ч. ложки

Олія для змащування форми

ДЛЯ СОУСУ:

Пармезан - 50 г

Яйця - 2 шт.

Вершки 22% - 150 мл

Каррі - 1 щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Розібрати цвітну капусту на суцвіття, викласти в киплячу воду, відварювати на помірному вогні 3 хвилини. Відкинути на друшляк.

2Вимити, обсушити та почистити печериці, нарізати тонкими скибочками.

3СОУС: Натерти сир на дрібній тертці, змішати з яйцями та вершками. Додати дрібку каррі, посолити та поперчити, ретельно перемішати.

4Змастити форму для запікання олією, викласти в неї гриби та цвітну капусту. Залити все соусом, посипати панірувальними сухарями.

5Запікати страву в розігрітій до 180°С духовці 20 хвилин.

00:00