Цвітна капуста з грибами, запечена під соусом овочеві страви, страви з грибів духовка 6 Квітня, 2019 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 3 порції Ingredients Цвітна капуста - 300 г Печериці - 200 г Сухарі панірувальні - 2 ч. ложки Олія для змащування форми ДЛЯ СОУСУ: Пармезан - 50 г Яйця - 2 шт. Вершки 22% - 150 мл Каррі - 1 щіпка Сіль Перець чорний мелений Directions 1Розібрати цвітну капусту на суцвіття, викласти в киплячу воду, відварювати на помірному вогні 3 хвилини. Відкинути на друшляк. 2Вимити, обсушити та почистити печериці, нарізати тонкими скибочками. 3СОУС: Натерти сир на дрібній тертці, змішати з яйцями та вершками. Додати дрібку каррі, посолити та поперчити, ретельно перемішати. 4Змастити форму для запікання олією, викласти в неї гриби та цвітну капусту. Залити все соусом, посипати панірувальними сухарями. 5Запікати страву в розігрітій до 180°С духовці 20 хвилин. 00:00