Селера, тушкована з овочами овочеві страви 30 Вересня, 2019 50 рецептов эротической кухни Ingredients Селера - 150 г кореня Морква - 40 г Цибуля ріпчаста - 30 г Помідори - 50 г Бульйон м'ясний - 50 г Масло вершкове - 25 г Перець чорний мелений Сіль Directions 1Корінь селери зі стеблами очистити та нарізати брусочками завдовжки 5 см. 2Моркву, нарізану соломкою, та ріпчасту цибулю спасерувати, не даючи їм зарум'яниться. 3З помідорів зняти шкірку, нарізати четвертинками. 4Покласти в каструлю селеру, спасеровані цибулю та моркву, помідори, сіль, перець; залити бульйоном. Тушкувати 1 годину. 00:00