корінь селери, морква, помідори, цибуля
корінь селери, морква, помідори, цибуля

Селера, тушкована з овочами

  

30 Вересня, 2019

50 рецептов эротической кухни

Ingredients

Селера - 150 г кореня

Морква - 40 г

Цибуля ріпчаста - 30 г

Помідори - 50 г

Бульйон м'ясний - 50 г

Масло вершкове - 25 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Корінь селери зі стеблами очистити та нарізати брусочками завдовжки 5 см.

2Моркву, нарізану соломкою, та ріпчасту цибулю спасерувати, не даючи їм зарум'яниться.

3З помідорів зняти шкірку, нарізати четвертинками.

4Покласти в каструлю селеру, спасеровані цибулю та моркву, помідори, сіль, перець; залити бульйоном. Тушкувати 1 годину.

00:00