Печериці з начинкою закуски, страви з грибів 7 Липня, 2020 25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня Ingredients Печериці - 400 г Цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Волоські горіхи - 1/3 склянки Масло вершкове - 1 ст. ложка Олія Сирок плавлений - 1 шт. Directions 1Гриби промити, вирізати ніжки так, щоб залишилося місце для начинки. 2Капелюшки трохи обсмажити на сковороді в олії до золотистого кольору. 3Цибулю та ніжки грибів дуже дрібно нарізати. Натерти на дрібній тертушці сир. Подрібнити часник і горіхи. 4Нарізані цибулю та ніжки грибів обсмажити на вершковому маслі. 5Змішати з тертим сиром, подрібненим часником і горіхами. 6Начинити обсмажені капелюшки. 00:00