Печериці з начинкою
Печериці з начинкою

Печериці з начинкою

  ,

7 Липня, 2020

25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня

Ingredients

Печериці - 400 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Волоські горіхи - 1/3 склянки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія

Сирок плавлений - 1 шт.

Directions

1Гриби промити, вирізати ніжки так, щоб залишилося місце для начинки.

2Капелюшки трохи обсмажити на сковороді в олії до золотистого кольору.

3Цибулю та ніжки грибів дуже дрібно нарізати. Натерти на дрібній тертушці сир. Подрібнити часник і горіхи.

4Нарізані цибулю та ніжки грибів обсмажити на вершковому маслі.

5Змішати з тертим сиром, подрібненим часником і горіхами.

6Начинити обсмажені капелюшки.

00:00