100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 2 hrs
Yields: 6 порцій
Ingredients
Борошно - 220 г
Дріжджі сухі - 5 г
Яйця - 4 шт.
Лисички - 150 г
Сир голландський - 200 г
Вино сухе біле - 100 мл
Олія - 100 мл
Сіль
Перець чорний свіжомелений
Масло вершкове для змащування
Directions
1Вимити, обсушити та почистити гриби, за необхідності розрізати на частини. Скласти в каструлю, залити холодною водою так, щоб вона повністю їх покривала. Відварювати гриби 10 хвилин після закипання рідини.
2Злити відвар, залити свіжою водою, варити на помірному вогні 40 хвилин. Відкинути на друшляк.
3Натерти сир на дрібній тертці.
4З'єднати вино й олію. Змішати в окремій ємності яйця, сіль, мелений чорний перець, дріжджі та борошно, акуратно ввести суміш з вина та олії.
5Додати сир і гриби, перемішати.
6Застелити форму для запікання пергаментним папером, змастити вершковим маслом. Викласти тісто, випікати в розігрітій до 190°С духовці 30 хвилин.