Шарлотка «Каприз»
Шарлотка «Каприз»

Шарлотка «Каприз»

    

6 Січня, 2020

Десерты с мороженым (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Печиво «палички» - 20 шт.

Яйця - 4 жовтки

Цукор - 0,5 склянки

Вершки збиті - 1 склянка

Ром - 3 ст. ложки

Бренді - 3 ст. ложки

Шоколад

Цукати

Желе лимонне

Directions

1Додати в цукор трохи води, прогріти до розчинення цукру та варити 10 хвилин.

2Збиваючи, влити киплячий цукровий сироп в жовтки, додати ром і перемішати.

3Збиті вершки з'єднати з яєчно-цукровою сумішшю.

4Форму помістити на кілька хвилин в морозильник, потім викласти печивом, змоченим бренді. Наповнити форму сумішшю. Витримати в холодильнику 2 години.

5При подачі викласти шарлотку з форми, оформити шоколадом, цукатами та лимонним желе.

ЧАС: 40 хвилин + заморожування 2 години

00:00