Шарлотка «Каприз» десерти без випічки 6 Січня, 2020 Десерты с мороженым (Семь поварят) Cook: 2 hrs 40 mins Yields: 6 порцій Ingredients Печиво «палички» - 20 шт. Яйця - 4 жовтки Цукор - 0,5 склянки Вершки збиті - 1 склянка Ром - 3 ст. ложки Бренді - 3 ст. ложки Шоколад Цукати Желе лимонне Directions 1Додати в цукор трохи води, прогріти до розчинення цукру та варити 10 хвилин. 2Збиваючи, влити киплячий цукровий сироп в жовтки, додати ром і перемішати. 3Збиті вершки з'єднати з яєчно-цукровою сумішшю. 4Форму помістити на кілька хвилин в морозильник, потім викласти печивом, змоченим бренді. Наповнити форму сумішшю. Витримати в холодильнику 2 години. 5При подачі викласти шарлотку з форми, оформити шоколадом, цукатами та лимонним желе.ЧАС: 40 хвилин + заморожування 2 години 00:00