Чебуреки пиріжки 7 Серпня, 2019 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 10 порцій Ingredients Борошно пшеничне - 2 склянки Молоко або вода - 0,75 склянки Олія - 1 склянка Сіль ДЛЯ ФАРШУ: Баранина - 400 г м'якоті Вода - 3 ст. ложки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Перець чорний мелений Сіль Directions 1З борошна, олії, молока або води та солі замісити круте тісто, розділити його на 10 кульок і залишити на 15‑20 хвилин. 2М'ясо з цибулею пропустити через м'ясорубку, приправити за смаком, додати воду та перемішати. 3Кульки тіста розкачати в коржі, укласти фарш і скласти коржі навпіл, защипнути краї. 4Смажити чебуреки у великій кількості олії з обох боків до золотистої скоринки. 5Подавати гарячими. 00:00