Чебуреки
Чебуреки

Чебуреки

  

7 Серпня, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 2 склянки

Молоко або вода - 0,75 склянки

Олія - 1 склянка

Сіль

ДЛЯ ФАРШУ:

Баранина - 400 г м'якоті

Вода - 3 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1З борошна, олії, молока або води та солі замісити круте тісто, розділити його на 10 кульок і залишити на 15‑20 хвилин.

2М'ясо з цибулею пропустити через м'ясорубку, приправити за смаком, додати воду та перемішати.

3Кульки тіста розкачати в коржі, укласти фарш і скласти коржі навпіл, защипнути краї.

4Смажити чебуреки у великій кількості олії з обох боків до золотистої скоринки.

5Подавати гарячими.

00:00