100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 25 mins
Yields: 5 порцій
Ingredients
Сир (творог) - 200 г
Яйця - 1 шт.
Борошно - 2‑3 ст. ложки
Цукор - 1 ч. ложка
Курага - 35 г
М'ята - 2 гілочки
Сіль - 1 щіпка
Олія для смаження
Directions
1Збити яйце з сіллю та цукром до розчинення цукру. Додати сир (творог), перемішати. Додати половину борошна, перемішати. Сирна маса має вийти достатньо в'язкою.
2Нарізати курагу дрібними кубиками. Додати в тісто, перемішати.
3Додати в тісто листочки м'яти (велике листя нарвати руками), перемішати.
4Висипати на плоску тарілку залишки борошна. Викласти ложкою частину сирної маси в тарілку, обваляти в борошні з двох боків. Надати руками сирній масі форму сирника.
5Смажити сирники з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору.