Сир у скоринці з сухарів
Сир у скоринці з сухарів

Сир у хрусткій скоринці з сухарів

  ,   

17 Вересня, 2019

  • 25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня
  • 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Сир твердого сорту - 150 г

Яйця - 1 шт.

Борошно - 20 г

Сухарі панірувальні

Олія (варіант 1)

Спеції

Сіль

Directions

1Сир нарізати квадратиками приблизно по 2 см або невеликими тонкими прямокутниками.

2Яйце збити з сіллю та спеціями.

У ФРИТЮРІ:

1Обмакнути сир в яйце, потім у борошно, знов у яйце та у панірувальні сухарі.

2Обсмажити у фритюрі. Як тільки сир вкриється золотавою скоринкою - одразу вийняти.

В АЕРОГРИЛІ:

1Сирні скибочки змастити яйцем і запанірувати в борошні та сухарях.

2Запікати сирні скибочки на верхніх решітках нагрітого аерогрилю на фользі або спеціальному папері для випічки при високій швидкості та температурі 260°С 8 хвилин.

00:00