Салат «Шергі» салати марокканська кухня 13 Серпня, 2019 50 рецептов африканской кухни Ingredients Редис - 1 пучок Петрушка - 1 пучок зелені Зелена цибуля - 1 пучок Салат - 2 качана Оливки - 10 шт. зелених + 10 шт. чорних Перець солодкий - 2 зелених + 2 червоних стручки Огірки - 2 шт. Лимони - 3 шт. Апельсини - 2 шт. Олія - 2 ст. ложки Кориця мелена - 1 щіпка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Редис, змішаний з очищеними дольками лимона, укласти на блюдо, посолити. 2Додати суміш дрібно нарізаних петрушки, цибулі та лимона, дольки очищених апельсинів, трохи посипати їх меленою корицею. 3Поруч покласти нарізаний качанний салат (підсолений, сильно поперчений і скроплений олією), оливки та маслини, нарізані кружальцями стручковий перець, огірки. 4Подати до салату «Шергі» олію, сіль і чорний перець.Шергі - так називається гарячий вітер із Сахари 00:00