Вишня в шоколаді десерти 18 Листопада, 2019 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 6 порцій Ingredients Вишні з черешками - 24 шт. Ром - 1,5 склянки Фісташки рубані - 100 г Шоколад темний - 400 г Directions 1Вишню промити, обсушити, покласти в банку і залити ромом. Закрити кришкою і маринувати в холодильнику 15 днів. 2Злити ром, обсушити вишню на паперовому рушнику. 3Розтопити шоколад на водяній бані, занурити в нього вишню наполовину. Викласти на решітку або пергамент. 4Як тільки шоколад вбереться, занурити знову в розтоплений шоколад, посипати фісташками та охолодити в холодильнику.ЧАС: 20 хвилин + маринування 00:00