Вишня в шоколаді
Вишня в шоколаді

Вишня в шоколаді

  

18 Листопада, 2019

Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Вишні з черешками - 24 шт.

Ром - 1,5 склянки

Фісташки рубані - 100 г

Шоколад темний - 400 г

Directions

1Вишню промити, обсушити, покласти в банку і залити ромом. Закрити кришкою і маринувати в холодильнику 15 днів.

2Злити ром, обсушити вишню на паперовому рушнику.

3Розтопити шоколад на водяній бані, занурити в нього вишню наполовину. Викласти на решітку або пергамент.

4Як тільки шоколад вбереться, занурити знову в розтоплений шоколад, посипати фісташками та охолодити в холодильнику.

ЧАС: 20 хвилин + маринування

00:00