Вишня маринована
Вишня маринована

Вишня, маринована у власному соку

  

1 Травня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Вишня

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:

Вода - 0,5 л

Вишневий сік - 0,5 л

Цукор - 700 г

Оцет столовий - 0,5 склянки

СПЕЦІЇ НА БАНКУ 1 Л:

Гвоздика - 5‑8 бутонів

Перець духмяний - 7‑10 горошин

Кориця - шматочок

Directions

1Цукор розчинити у воді при нагріванні, додати вишневий сік, довести до кипіння, додати прянощі та оцет.

2Банки наповнити вишнею, залити гарячим маринадом.

3Стерилізувати в киплячій воді 3‑5 хвилин.

00:00