вишневий соус
вишневий соус

Соус вишневий до десертів

  ,

14 Листопада, 2019

Ingredients

Вишні свіжі або заморожені - 300 г

Цукор - 0,5 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Крохмаль - 2 ч. ложки

Вода - 0,5 склянки

Directions

1Вишні промити. Заморожені розморозити і зберегти сік.

2Розтопити вершкове масло в невеликій каструлі, додати цукор, воду та вишневий сік. Уварювати на середньому вогні близько 10 хвилин.

3Додати вишні та готувати ще 5 хвилин.

4Розвести крохмаль в 2 ст. ложках води і додати в соус. Добре перемішати і варити ще 1‑2 хвилини.

5До охолоджених десертів подавати соус холодним, а до сирніків і лінивих вареників - у теплому вигляді.

00:00