Соус вишневий до десертів десерти, соуси 14 Листопада, 2019 Ingredients Вишні свіжі або заморожені - 300 г Цукор - 0,5 склянки Масло вершкове - 2 ст. ложки Крохмаль - 2 ч. ложки Вода - 0,5 склянки Directions 1Вишні промити. Заморожені розморозити і зберегти сік. 2Розтопити вершкове масло в невеликій каструлі, додати цукор, воду та вишневий сік. Уварювати на середньому вогні близько 10 хвилин. 3Додати вишні та готувати ще 5 хвилин. 4Розвести крохмаль в 2 ст. ложках води і додати в соус. Добре перемішати і варити ще 1‑2 хвилини. 5До охолоджених десертів подавати соус холодним, а до сирніків і лінивих вареників - у теплому вигляді. 00:00