Суп із вишні (з рисом) десерти, перші страви лікувальне харчування 12 Жовтня, 2017 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Вишня - 300 г Рис - 5 ст. ложок Цукор - 100 г Вода - 5 склянок Лимон - 1 ст. ложка соку Вершки натуральні або Сметана некисла Directions 1Вишню акуратно промити і звільнити від кісточок. 2Кісточки від вишні залити водою і прокип'ятити. Відвар процідити через сито. 3Потім знову поставити відвар на вогонь, додати ретельно промитий рис, цукор і варити до готовності (близько 30 хвилин). 4За 5 хвилин до готовності додати вишню. Варити 5 хвилин на слабкому вогні, потім влити лимонний сік. 5Готовий вишневий суп розлити по тарілках, за бажанням додати вершки або некислу сметану і подати до столу.Дієта безглютенова 00:00