Салат «Чикаго»
Салат «Чикаго»

Салат «Чикаго»

    

18 Серпня, 2019

50 рецептов американской кухни

  • Yields: 1 порція

Ingredients

Спаржа - 400 г

Квасоля стручкова зелена молода - 30 г

Гусяча печінка - 20 г

Гриби мариновані - 40 г

Помідори - 150 г

Морква - 20 г

Майонез

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Головки вареної спаржі, нарізані стручки відвареної молодої квасолі, скибочки вареної гусячої печінки, нарізані соломкою варену моркву та мариновані гриби добре змішати та заправити майонезом і сіллю.

2Готовим салатом заповнити половинки помідорів, з яких видалена м'якоть. Все посипати зеленню петрушки.

00:00