Буженина куряча страви з птиці аерогриль, Різдво, святкове 30 Грудня, 2018 1001 совет и секрет 2015 №197 Мультиварка может все. Блюда к Рождеству Ingredients Курка - 500 г філе Лимон - 1/3 шт. (сік) Часник - 1 головка Прянощі Сіль Перець чорний мелений Directions 1Філе курки добу маринувати в суміші рубаного часнику, лимонного соку, перцю та прянощів. Потім посолити. 2Викласти шматочки філе на фольгу, формуючи брусок, і щільно загорнути. 3Готувати в аерогрилі на середній решітці, середній швидкості вентилятора при 205°С 1,5 години. 4Дати курячій буженині охолонути та постояти пару годин в холодильнику, потім подавати.Буженина в аерогрилі менше підгорає і виходить соковитішою. 00:00