куряча буженина
куряча буженина

Буженина куряча

    , ,

30 Грудня, 2018

1001 совет и секрет 2015 №197 Мультиварка может все. Блюда к Рождеству

Ingredients

Курка - 500 г філе

Лимон - 1/3 шт. (сік)

Часник - 1 головка

Прянощі

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Філе курки добу маринувати в суміші рубаного часнику, лимонного соку, перцю та прянощів. Потім посолити.

2Викласти шматочки філе на фольгу, формуючи брусок, і щільно загорнути.

3Готувати в аерогрилі на середній решітці, середній швидкості вентилятора при 205°С 1,5 години.

4Дати курячій буженині охолонути та постояти пару годин в холодильнику, потім подавати.

Буженина в аерогрилі менше підгорає і виходить соковитішою.

00:00