50 рецептов африканской кухни
185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Курка або курча - 1 тушка вагою приблизно 750 г
Масло вершкове - 15 г (не обов'язково)
Олія - 50 г
Кольрабі - 50 г
Цибуля порей - 150 г (не обов'язково)
Морква - 150 г
Петрушка - 1 ст. ложка нарізаної зелені / 25 г
Селера - 50 г зелені
Картопля - 100 г
Томатна паста - 1 ст. ложка
Перець чорний мелений (не обов'язково)
Сіль
Directions
1Підготовлену тушку курчати або курки нарізати шматочками, посолити, можна поперчити. Обсмажити або потушкувати кілька хвилин в каструлі на олії або в суміші оливкової олії та вершкового масла.
2Додати томатну пасту, нарізані невеликими шматками овочі та зелень, влити 2 л води, посолити і варити до готовності.