Салат з курячим філе та маринованими грибами
Салат з курячим філе та маринованими грибами

Салат з курячим філе та маринованими грибами

  

6 Грудня, 2019

Школа кулинара 2015 №22 Ноябрь

Ingredients

Курка - 450‑500 г філе

Гриби мариновані - 300 г

Картопля - 500 г середньої

Морква - 350 г

Майонез легкий - 3 ст. ложки

Сіль

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Зелена цибуля

Огірки мариновані - для декору

Хліб білий - для подачі

Directions

1Нарізати мариновані гриби невеликими шматочками.

2Куряче філе дрібно нарізати, варені картоплю та моркву натерти на крупній тертушці. Зелень подрібнити.

3Викласти в округлу форму салат шарами, промазуючи кожен шар майонезом: 1‑й шар - гриби, 2‑й шар - зелень, 3‑й шар - морква, 4‑й шар - куряче філе, 5‑й шар - картопля.

4Салат поставити в холодильник на 30 хвилин.

5Потім перевернути форму з салатом на широке блюдо. При подачі прикрасити зеленню кропу та маринованими огірочками. Нарізати білий хліб і викласти його до салату.

00:00