Галантин з курки зі стручковою квасолею та зеленим горошком
Галантин з курки зі стручковою квасолею та зеленим горошком

Галантин з курки

  ,

2 Травня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 5 hrs
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Курка - 600 г грудки

Зелений горошок - 80 г

Часник - 2‑3 зубчики

Квасоля стручкова - 100 г

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Помідори - 1 шт.

Directions

1Зняти з грудки шкірку, відділити м'якоть від кістки. Нарізати половину філе тонкими скибочками.

2Розмістити на складеній у 5 шарів харчовій плівці шкірку, на ній - скибочки філе.

3Пропустити залишки м'яса через м'ясорубку. Додати у фарш квасолю, горошок, подрібнений часник. Посолити, поперчити та вимісити.

4Фарш викласти рівним «батоном» на курячу м'якоть у центр. Згорнути рулетом. Загорнути рулет в харчову плівку, зв'язати кулінарною ниткою.

5Опустити в киплячу воду на 30 хвилин.

6Покласти під прес мінімум на 4 години.

7Після застигання зняти плівку, нарізати скибочками завтовшки 7 мм.

8Зняти з помідора шкірку по спіралі та згорнути у вигляді трояндочки, прикрасити закуску трояндочкою при подачі.

ЧАС: 1 година + 4 години застигання

00:00