Галантин з курки закуски, страви з птиці 2 Травня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 5 hrs Yields: 10 порцій Ingredients Курка - 600 г грудки Зелений горошок - 80 г Часник - 2‑3 зубчики Квасоля стручкова - 100 г Сіль Перець чорний мелений ДЛЯ ПОДАЧІ: Помідори - 1 шт. Directions 1Зняти з грудки шкірку, відділити м'якоть від кістки. Нарізати половину філе тонкими скибочками. 2Розмістити на складеній у 5 шарів харчовій плівці шкірку, на ній - скибочки філе. 3Пропустити залишки м'яса через м'ясорубку. Додати у фарш квасолю, горошок, подрібнений часник. Посолити, поперчити та вимісити. 4Фарш викласти рівним «батоном» на курячу м'якоть у центр. Згорнути рулетом. Загорнути рулет в харчову плівку, зв'язати кулінарною ниткою. 5Опустити в киплячу воду на 30 хвилин. 6Покласти під прес мінімум на 4 години. 7Після застигання зняти плівку, нарізати скибочками завтовшки 7 мм. 8Зняти з помідора шкірку по спіралі та згорнути у вигляді трояндочки, прикрасити закуску трояндочкою при подачі.ЧАС: 1 година + 4 години застигання 00:00