Стегенця, фаршировані грибами та капустою (і шинкою)
Стегенця, фаршировані грибами та капустою (і шинкою)

Стегенця, фаршировані грибами та капустою (і шинкою)

  , ,   

5 Липня, 2020

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Стегенця курячі - 4 шт.

Гриби - 400 г

Капуста білокачанна - 60 г

Шинка - 50 г

Сир - 80 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Борошно - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Зі стегенець зняти шкіру панчохою, м'якоть відокремити від кісток і дрібно порубати.

2Для фаршу капусту нашаткувати і обсмажити на олії разом з дрібно нарізаними грибами, шинкою, курячою м'якоттю та цибулею, охолодити, потім з'єднати з тертим сиром.

3Шкіру наповнити фаршем, надати їй форму цілої ніжки, сколоти шпажкою, змочити у збитому яйці, запанірувати в борошні та запікати в духовці 20‑25 хвилин.

4При подачі гарнірувати свіжими або маринованими овочами.

00:00