Куряча печінка в соусі (сметанно-томатному)
Куряча печінка в соусі (сметанно-томатному)

Куряча печінка в соусі (сметанно-томатному)

    

25 Травня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Куряча печінка - 700 г

Цибуля - 1 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Вершки або сметана - 2 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Вода - 500 мл

Олія

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очистити цибулю та нарізати її тонкою соломкою. Налити в мультиварку олію та пасерувати цибулю в режимі «Випічка» 10 хвилин.

2Печінку промити та нарізати дрібними шматочками. Покласти її до цибулі, перемішати та підсмажувати 10 хвилин при відкритій кришці мультиварки.

3У холодній воді розвести пшеничне борошно, додати сметану та томатну пасту, перемішати. Залити цим соусом курячу печінку, додати чорний мелений перець, лавровий лист, сіль і перемішати. Переключити мультиварку на режим «Тушкування» і готувати страву ще 1 годину.

00:00