Куряча печінка в соусі (томатно-яблучному) страви з птиці російська кухня мікрохвильова піч 8 Квітня, 2020 Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 2 порції Ingredients Куряча печінка - 300 г Шпик - 50 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яблука - 2 шт. Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Томат-пюре - 1 ст. ложка Бульйон курячий - 0,5 склянки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Шпик і печінку нарізати кубиками, цибулю посікти. 2Шпик прогрівати в мікрохвильовій печі 1,5 хвилини при повній потужності. 3Додати печінку, цибулю і прогрівати під кришкою при повній потужності ще 3 хвилини. 4Яблука натерти, додати перець, сіль, борошно, томат. Розвести бульйоном і з'єднати з печінкою. Нагрівати 10 хвилин при повній потужності. 5Подавати з картопляним пюре, оформивши зеленню кропу. 00:00