Куряча печінка в соусі (томатно-яблучному)
Куряча печінка в соусі (томатно-яблучному)

Куряча печінка в соусі (томатно-яблучному)

      

8 Квітня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Куряча печінка - 300 г

Шпик - 50 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яблука - 2 шт.

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Бульйон курячий - 0,5 склянки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Шпик і печінку нарізати кубиками, цибулю посікти.

2Шпик прогрівати в мікрохвильовій печі 1,5 хвилини при повній потужності.

3Додати печінку, цибулю і прогрівати під кришкою при повній потужності ще 3 хвилини.

4Яблука натерти, додати перець, сіль, борошно, томат. Розвести бульйоном і з'єднати з печінкою. Нагрівати 10 хвилин при повній потужності.

5Подавати з картопляним пюре, оформивши зеленню кропу.

00:00