Биточки з курей, фаршировані грибами
Биточки з курей, фаршировані грибами

Биточки з курей, фаршировані грибами

  ,

15 Червня, 2019

Ingredients

Курка - 74 г м'яса

Хліб пшеничний - 18 г

Молоко - 25 г

Масло вершкове - 3 г

Печериці - 20 г

Соус молочний - 10 г

Сухарі мелені - 10 г

Масло топлене - 13 г

Соус з мадерою - 75 г

Гарнір - 150 г

Directions

1Приготувати котлетну масу, як зазвичай.

2НАЧИНКА: Дрібно нарубані печериці змішати з густим молочним соусом.

3При формуванні биточка в середину покласти шматочок фаршу, запанірувати в сухарях і смажити з маслом на сковороді.

4При подачі биточки гарнірувати зеленим горошком і полити соусом з мадерою; соус можна подати окремо в соуснику, а биточки полити олією.

Так само можна приготувати биточки з іншої домашньої птиці або дичини.

00:00