Биточки з курей, фаршировані грибами страви з грибів, страви з птиці 15 Червня, 2019 Ingredients Курка - 74 г м'яса Хліб пшеничний - 18 г Молоко - 25 г Масло вершкове - 3 г Печериці - 20 г Соус молочний - 10 г Сухарі мелені - 10 г Масло топлене - 13 г Соус з мадерою - 75 г Гарнір - 150 г Directions 1Приготувати котлетну масу, як зазвичай. 2НАЧИНКА: Дрібно нарубані печериці змішати з густим молочним соусом. 3При формуванні биточка в середину покласти шматочок фаршу, запанірувати в сухарях і смажити з маслом на сковороді. 4При подачі биточки гарнірувати зеленим горошком і полити соусом з мадерою; соус можна подати окремо в соуснику, а биточки полити олією.Так само можна приготувати биточки з іншої домашньої птиці або дичини. 00:00