Салат з курки з рисом і мандаринами
Салат з курки з рисом і мандаринами

Салат з курки з рисом і мандаринами

    

9 Травня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка - 300 г відвареного м'яса

Рис - 100 г

Мандарини - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Мандариновий сік - 2 ст. ложки

Імбир маринований тертий - 0,5 ч. ложки

Петрушка - 2‑3 гілочки

Сіль

Directions

1Рис відварити в підсоленій воді, відкинути на сито, охолодити.

2Мандарини очистити, розділити на дольки, очистити кожну від плівки. Зелень петрушки вимити. М'ясо нарізати невеликими шматочками.

3СОУС: Змішати олію з мандариновий соком і тертим імбиром.

4Куряче м'ясо змішати з рисом і мандаринами, викласти в салатник, полити соусом. Прикрасити салат листочками петрушки.

00:00

Nutrition Facts

Calories364 ккал