Салат з курки з рисом і мандаринами салати японська кухня 9 Травня, 2020 Японская кухня Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Курка - 300 г відвареного м'яса Рис - 100 г Мандарини - 2 шт. Олія - 2 ст. ложки Мандариновий сік - 2 ст. ложки Імбир маринований тертий - 0,5 ч. ложки Петрушка - 2‑3 гілочки Сіль Directions 1Рис відварити в підсоленій воді, відкинути на сито, охолодити. 2Мандарини очистити, розділити на дольки, очистити кожну від плівки. Зелень петрушки вимити. М'ясо нарізати невеликими шматочками. 3СОУС: Змішати олію з мандариновий соком і тертим імбиром. 4Куряче м'ясо змішати з рисом і мандаринами, викласти в салатник, полити соусом. Прикрасити салат листочками петрушки. 00:00 Nutrition Facts Calories364 ккал