Шашлик з курки страви з птиці на вогнищі 10 Червня, 2019 Школа гастронома 2012 №13 (207) Июль - Летние супы Ingredients Курка - 4 грудки Перець болгарський - 2 шт. Соєвий соус Kikkoman - 3 ст. ложки Мед рідкий - 1 ч. ложка Гірчиця діжонська - 1 ч. ложка Апельсиновий сік - 4 ст. ложки Directions 1МАРИНАД: Змішати соєвий соус, рідкий мед, діжонську гірчицю і апельсиновий сік. 2Курячі грудки порізати на порційні шматочки та замаринувати на 1 годину. 3Підготовлену курку нанизати на шампури, чергуючи зі смужками болгарського перцю. 4Обсмажувати на вугіллі 10‑15 хвилин до появи апетитної хрусткої скоринки. 5Подавати зі свіжими овочами та зеленню. 00:00