Курча «під парасолькою»
Курча «під парасолькою»

Курча «під парасолькою»

  , ,   

31 Березня, 2019

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Курка - 200 г вареної м'якоті

Масло вершкове - 60 г

Яйця варені - 3 шт.

Морква варена - 1 шт.

Перець солодкий червоний - 0,5 шт.

Гвоздика - 12 бутонів або

Маслини - 1 шт.

Мускатний горіх - 1 щіпка або

Часник - 1 зубчик

Майонез - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1М'якоть курки та моркву пропустити 2 рази через м'ясорубку, збити з маслом і майонезом, посолити та заправити мускатним горіхом або подрібненим часником.

2Яйця розрізати впоперек навпіл зигзагом, вийняти жовтки. Знизу яєчні білки підрізати для стійкості.

3З курячої маси скачати валики, помістити у білки та посипати протертими через сито жовтками. З перцю вирізати «гребінці» та «клювики», «очі» зробити з бутонів гвоздики або шматочків маслини, оформити «курчат». Зверху увіткнути «парасольки» для коктейлів.

00:00