Курка з лимоном і картоплею по-українськи
Курка з лимоном і картоплею по-українськи

Курка з лимоном і картоплею по-українськи

      

22 Лютого, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Курка - 2 шт.

Картопля невелика - 1 кг

Суміш прянощів

Олія оливкова - 100 мл

Зелена цибуля - 2 пучка

Лимони - 4 шт.

Сіль

Directions

1Курку вимити, обсушити та покласти у велику форму для випічки. Картоплю почистити, вимити та розкласти у формі навколо птиці. Нагріти духовку до 200°С.

2Перемішати суміш прянощів з оливковою олією та намастити масою птицю. Запікати в духовці 1 годину.

3Зелену цибулю почистити, вимити та нарізати. Вимити лимони гарячою водою та розрізати кожен на 8 частин. За 25 хвилин до готовності цибулю та лимони додати до м'яса, картоплю перевернути та посолити.

00:00