курка запечена або фарширована
курка запечена або фарширована

Курчата а-ля Розалія – Poussins a la Rosalia

    

30 Квітня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Курчата

Гусяча печінка

Трюфеля

Сало

Овочі

Вино біле

Помідори

Сіль

Перець чорний мелений

Рис

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Гребінці

Нирки

Трюфелі

Directions

1З курчат вийняти кістки. Нафарширувати фаршем з гусячої печінки і трюфелів. Перев'язати і обкласти скибочками сала.

2Потім покрити дно каструлі овочами, покласти зверху курчат, влити біле вино і воду. Варити 30 хвилин, злити бульйон і зняти жир.

3Зробити на основі цього бульйону соус cюпрем з томатами, посолити, поперчити.

4Приготувати плов з рису.

5На плов викласти курчат, розрізавши їх навпіл. На гарнір - гребінці, нирки та трюфелі. Полити курчат соусом і подавати до столу. Окремо поставити на стіл залишки соусу в соуснику.

00:00