Капуста пекінська з білими грибами, рисом і зеленою цибулею
Капуста пекінська з білими грибами, рисом і зеленою цибулею

Капуста пекінська з білими грибами, рисом і зеленою цибулею

  , ,   

29 Квітня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Капуста пекінська - 1 качан

Рисова крупа (бажано сорту жасмин) - 200 г

Гриби білі - 250 г

Грудинка копчено-варена - 150 г

Сир м'який (наприклад, фета) - 50 г

Масло вершкове - 40 г

Сухарі панірувальні - 20 г

Зелена цибуля - кілька пір'їн

Кріп - кілька гілочок

Сіль

Олія для смаження

Directions

1Відрізати нижню частину капусти, виконуючи ножем зигзагоподібні рухи (за необхідності скріпити листя, що відходять, зубочистками). Опустити зрізану частину спочатку в киплячу підсолену воду на 40 секунд, потім в холодну.

2Вимити, обсушити та почистити гриби, нарізати кубиками. Обсмажувати на олії 10 хвилин.

3Нарізати грудинку кубиками, обсмажувати на сухій сковороді 5‑7 хвилин.

4Промиту рисову крупу відварювати в підсоленій воді 20 хвилин.

5Покришити сир, порубати зелену цибулю та кріп.

6З'єднати гриби та грудинку з рисом. Додати сир, рубану цибулю та кріп, перемішати.

7Розподілити начинку між листям капусти, полити розтопленим вершковим маслом, посипати панірувальними сухарями.

8Запікати в розігрітій до 180°С духовці 20 хвилин.

00:00