Мафіни шоколадно-мигдальні
Мафіни шоколадно-мигдальні

Мафіни шоколадно-мигдальні

    

24 Березня, 2020

Ingredients

Шоколад молочний - 125 г

Борошно - 2 склянки

Розпушувач - 1 ч. ложка

Цукор - 0,5 склянки

Масло вершкове - 75 г

Сметана - 1 склянка

Мигдаль - 75 г

Яйця - 2 шт.

Ванілін

Directions

1Шоколад натерти на крупній тертушці. Мигдаль потовкти!

2Змішати борошно, розпушувач, цукор і ванілін. У борошняну суміш додати яйця, сметану, шоколад і товчений мигдаль. Влити розтоплене вершкове масло. Швидко все перемішати, довго мішати не варто, тісто має бути з грудочками.

3Якщо форма для мафінів силіконова, то змащувати її маслом не треба, а якщо звичайна, змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями. Розкласти тісто у форму та поставити в розігріту духовку на 20‑25 хвилин. Перевірити готовність мафінів дерев'яною паличкою.

00:00