Шарлотка шоколадна (крем)
Шарлотка шоколадна (крем)

Шарлотка шоколадна (крем)

    

17 Січня, 2020

Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Печиво «палички» або «дамські пальчики» - 18 шт.

ДЛЯ КРЕМУ:

Шоколад - 150 г

Масло вершкове - 200 г

Цукрова пудра - 5 ст. ложок

Яйця - 5 шт.

Directions

1Яєчні білки відокремити від жовтків. Шоколад розтопити на водяній бані, додати масло, 3 ст. ложки цукрової пудри та жовтки. Все збити й остудити.

2Білки збити з цукровою пудрою до збільшення в об’ємі та з'єднати з шоколадною сумішшю.

3На дно форми покласти вирізане з фольги коло, бортик викласти печивом.

4Шоколадний крем вилити у форму й охолодити.

5При подачі викласти шарлотку з форми й оформити шоколадом.

00:00