Шарлотка шоколадна (крем) десерти без випічки 17 Січня, 2020 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 6 порцій Ingredients Печиво «палички» або «дамські пальчики» - 18 шт. ДЛЯ КРЕМУ: Шоколад - 150 г Масло вершкове - 200 г Цукрова пудра - 5 ст. ложок Яйця - 5 шт. Directions 1Яєчні білки відокремити від жовтків. Шоколад розтопити на водяній бані, додати масло, 3 ст. ложки цукрової пудри та жовтки. Все збити й остудити. 2Білки збити з цукровою пудрою до збільшення в об’ємі та з'єднати з шоколадною сумішшю. 3На дно форми покласти вирізане з фольги коло, бортик викласти печивом. 4Шоколадний крем вилити у форму й охолодити. 5При подачі викласти шарлотку з форми й оформити шоколадом. 00:00